Talibani Afganistan : I talibani approfittano del terremoto in Afghanistan e ... / Ülkenin ismi afganistan i̇slam cumhuriyeti yerine afganistan i̇slam emirliği olarak değiştirilecek.

Talibani Afganistan : I talibani approfittano del terremoto in Afghanistan e ... / Ülkenin ismi afganistan i̇slam cumhuriyeti yerine afganistan i̇slam emirliği olarak değiştirilecek.. Abd dışişleri bakanı antony blinken, taliban'ın başkent kabil'e ulaşmasının ardından. Abd'nin kabil büyükelçiliği kabil havaalanı'na ateş açıldığı haberleri üzerine. Ardından çoğu kuzey ve güneyde olmak üzere 25 vilayet merkezinde afgan güvenlik güçleri. Taliban, afganistan'da 26 şehir merkezini de ele geçirmişti. Peki bu hızlı ilerleyiş nasıl mümkün oldu?

Taliban'ın afganistan'ın başkentine girmesinin ardından abd'den ilk açıklama. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurdu. Peki bu hızlı ilerleyiş nasıl mümkün oldu? Birleşmiş milletler güvenlik konseyi (bmgk), taliban'ın afganistan'da yönetimi ele. Bir taliban yetkilisinin açıklamasına göre;

Cine îi susține pe talibani în Afganistan
Cine îi susține pe talibani în Afganistan from cdn1.img.sputnik.md
Ardından çoğu kuzey ve güneyde olmak üzere 25 vilayet merkezinde afgan güvenlik güçleri. Bir taliban yetkilisinin açıklamasına göre; Afganistan'da taliban'ın ilerleyişi, deneyimli uzmanları bile şaşırtan bir hızda gerçekleşti. Afganistan, tarih boyunca acılarla yoğrulan bir coğrafyanın mahzun insanlarına ev sahipliği yapan 1996'da kurulan i̇slami afganistan emirliği altında 2001 yılına kadar afganistanı yöneten taliban. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkent kabil'e girmeye başladığını duyurdu. Bölgesel merkezler domino taşları gibi bir bir ele geçirildi. Afganistan'da taliban'ın bu bahar başlattığı 'ömeri' operasyonunda birçok bölge örgütün elinde afganistan'da son durum: Abd'nin kabil büyükelçiliği kabil havaalanı'na ateş açıldığı haberleri üzerine.

3.3.2 role of the pakistani military.

Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkent kabil'e girmeye başladığını duyurdu. Afganistan'da taliban'ın ilerleyişi, deneyimli uzmanları bile şaşırtan bir hızda gerçekleşti. Ardından çoğu kuzey ve güneyde olmak üzere 25 vilayet merkezinde afgan güvenlik güçleri. Taliban ise kabil'in merkezini güç kullanarak ele geçirmeyeceğini bildirdi. Taliban, afganistan'ın başkentin kabil'de bulunan cumhurbaşkanlığı sarayı'nın kontrolünü ele geçirdiğini açıkladı. Bu videoda hiçbir taliban militanı konuşmuyor. Taliban, afganistan'da 26 şehir merkezini de ele geçirmişti. Bölgesel merkezler domino taşları gibi bir bir ele geçirildi. Bir taliban yetkilisinin açıklamasına göre; Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurdu. Troops have withdrawn in 2021, the group has. Afganistan, tarih boyunca acılarla yoğrulan bir coğrafyanın mahzun insanlarına ev sahipliği yapan 1996'da kurulan i̇slami afganistan emirliği altında 2001 yılına kadar afganistanı yöneten taliban. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın her yönden başkent kabil'e girmeye başladığını açıkladı.

Taliban yetkilisi kabil'den çıkmak isteyenlere güvenli çıkış hakkı verileceğini açıklarken, taliban sözcüsü mücahid, başkent kabil'in merkezinin güç. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurdu. Taliban'ın afganistan'ın başkentine girmesinin ardından abd'den ilk açıklama. Peki bu hızlı ilerleyiş nasıl mümkün oldu? Taliban, afganistan'ın başkenti kabil'de cumhurbaşkanlığı sarayı'na girdi.

Jutarnji list - AMERIKANCI NAPUŠTAJU AFGANISTAN Talibani ...
Jutarnji list - AMERIKANCI NAPUŠTAJU AFGANISTAN Talibani ... from static.jutarnji.hr
Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurdu. 3.3.2 role of the pakistani military. Taliban, afganistan'da 26 şehir merkezini de ele geçirmişti. Afganistan'da taliban'ın bu bahar başlattığı 'ömeri' operasyonunda birçok bölge örgütün elinde afganistan'da son durum: Afganistan'da taliban örgütünün hızla ilerleyişi ve sonrası başkent kabil'in kenar mahallerinde kontrolü eline geçirmesinin ardından hükümet yetkilileri yönetimin devri için müzakerelere başlayacağını açıkladı. Abd dışişleri bakanı antony blinken, taliban'ın başkent kabil'e ulaşmasının ardından. Taliban yetkilisi kabil'den çıkmak isteyenlere güvenli çıkış hakkı verileceğini açıklarken, taliban sözcüsü mücahid, başkent kabil'in merkezinin güç. Kabil'deki yöneticiler bölgeyi terk ederken abd'li askerler de kaçmaya başladı.

Kabil'deki yöneticiler bölgeyi terk ederken abd'li askerler de kaçmaya başladı.

Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın her yönden başkent kabil'e girmeye başladığını açıkladı. Afganistan'da taliban'ın ilerleyişi, deneyimli uzmanları bile şaşırtan bir hızda gerçekleşti. Taliban, afganistan'da 26 şehir merkezini de ele geçirmişti. Taliban'ın afganistan'ın büyük bölümü ile birlikte cumhurbaşkanlığı sarayı'nı da ele geçirmesinin ardından yönetim resmen el değiştiriyor. Afganistan'ı işgal ederek yönetimine silah zoruyla el koyan taliban militanları, ele geçirdikleri başkent kabil'den, ülkenin adının 'afganistan i̇slam emirliği' olacağını açıkladı. Taliban, afganistan'ın başkenti kabil'e girdi. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurdu. Afganistan'da ilerleyişini sürdüren taliban, kabil'e girdi. 3.3.2 role of the pakistani military. Ardından çoğu kuzey ve güneyde olmak üzere 25 vilayet merkezinde afgan güvenlik güçleri. Maps of afghanistan show who controls districts in fighting between the government and taliban forces. Ülkenin ismi afganistan i̇slam cumhuriyeti yerine afganistan i̇slam emirliği olarak değiştirilecek. Abd dışişleri bakanı antony blinken, taliban'ın başkent kabil'e ulaşmasının ardından.

Afganistan'da taliban'ın ilerleyişi, deneyimli uzmanları bile şaşırtan bir hızda gerçekleşti. Afganistan, tarih boyunca acılarla yoğrulan bir coğrafyanın mahzun insanlarına ev sahipliği yapan 1996'da kurulan i̇slami afganistan emirliği altında 2001 yılına kadar afganistanı yöneten taliban. Taliban militanlarının afganistan cumhurbaşkanlığı sarayı'na girip kontrolü ele aldığı aktarıldı. Maps of afghanistan show who controls districts in fighting between the government and taliban forces. Birleşmiş milletler güvenlik konseyi (bmgk), taliban'ın afganistan'da yönetimi ele.

Afganistan: Talibani osvojili ključni distrikt Darzab ...
Afganistan: Talibani osvojili ključni distrikt Darzab ... from i1.wp.com
Troops have withdrawn in 2021, the group has. Peki bu hızlı ilerleyiş nasıl mümkün oldu? Bbc muhabiri yalda hakim ile iletişim kuran taliban müzakerecisi süheyl şahin, afganistan halkının. Afganistan'da taliban'ın ilerleyişi, deneyimli uzmanları bile şaşırtan bir hızda gerçekleşti. Afganistan'da ilerleyişini sürdüren taliban, kabil'e girdi. Taliban, afganistan'da 26 şehir merkezini de ele geçirmişti. Taliban, afganistan'ın başkenti kabil'e girdi. 3.3.2 role of the pakistani military.

Bu videoda hiçbir taliban militanı konuşmuyor.

Afganistan'da ilerleyişini sürdüren taliban, kabil'e girdi. 3.3.2 role of the pakistani military. Troops have withdrawn in 2021, the group has. Taliban, afganistan'ın başkenti kabil'de cumhurbaşkanlığı sarayı'na girdi. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın her yönden başkent kabil'e girmeye başladığını açıkladı. Afganistan'da taliban'ın ilerleyişi, deneyimli uzmanları bile şaşırtan bir hızda gerçekleşti. Maps of afghanistan show who controls districts in fighting between the government and taliban forces. Taliban, afganistan'ın başkenti kabil'e girdi. Birleşmiş milletler güvenlik konseyi (bmgk), taliban'ın afganistan'da yönetimi ele. Bbc muhabiri yalda hakim ile iletişim kuran taliban müzakerecisi süheyl şahin, afganistan halkının. Taliban militanlarının afganistan cumhurbaşkanlığı sarayı'na girip kontrolü ele aldığı aktarıldı. Afganistan'da taliban örgütünün hızla ilerleyişi ve sonrası başkent kabil'in kenar mahallerinde kontrolü eline geçirmesinin ardından hükümet yetkilileri yönetimin devri için müzakerelere başlayacağını açıkladı. Afganistan'da taliban'ın bu bahar başlattığı 'ömeri' operasyonunda birçok bölge örgütün elinde afganistan'da son durum:

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama