Den Stora Älgvandringen - Den stora älgvandringen - Drama på älven | SVT Play : Den stora älgvandringen online kijken met nederlandse ondertiteling.

Den Stora Älgvandringen - Den stora älgvandringen - Drama på älven | SVT Play : Den stora älgvandringen online kijken met nederlandse ondertiteling.. Det användes 15 fjärrkameror, två drönare, en båtkamera, omkring 10 000 meter kabel och dygnet. Det var ett av svts mest stressade program. Nu återvänder svt till älgvandringsstråket i kullberg utanför junsele för att göra mer slow tv. Den stora älgvandringen på svt play. I flera tusen år har älgarna vandrat samma leder för att du kan följa direktsändningen av den stora älgvandringen på svtplay.

Den stora älgvandringen blev en riktig tittarsuccé förra året. Den stora älgvandringen 2020 live. Går för andra året som bäst i dumburken. Tack för allt vi ses 2021! Den stora älgvandringen vid ångermanälven var en storsatsning från svts sida.

Älgarna är tillbaka - Den stora älgvandringen pågår på Yle ...
Älgarna är tillbaka - Den stora älgvandringen pågår på Yle ... from images.cdn.yle.fi
Följ det fascinerande och uråldriga naturfenomenet då den svenska älgen i stora grupper vandrar mellan vinter och sommarbete i direktsändning. Watch majestic moose migrate to their fertile summer lands. Det är ett okommenterat naturprogram som i långa sändningar och med ett antal utplacerade kameror visar djur och natur på en plats i ångermanland. .inför den stora älgvandringen, green cargo ådalsbanan prästmon lökom, älgvandring moose älg attack, musikdiggande knipor svt den stora älgvandringen, 8 maj 2020, vi blir väckta i tältet av orrar. Den stora älgvandringen 2020 live. Den stora älgvandringen på svt play. Nu återvänder svt till älgvandringsstråket i kullberg utanför junsele för att göra mer slow tv. | for several thousand years the moose have walked the same path to get to the rich pastures of summer.

Det är ett okommenterat naturprogram som i långa sändningar och med ett antal utplacerade kameror visar djur och natur på en plats i ångermanland.

Det är onsdags morgon och jag tittar från och till på älgvandringen i kunskapskanalen. Svt play i snitt har vi över 500000 starter i svt play per kväll totalt har sändningen passerat 1,26 miljoner unika tittare sändningen har samlat. Det användes 15 fjärrkameror, två drönare, en båtkamera, omkring 10 000 meter kabel och dygnet. Den stora älgvandringen 2020 live. Det är klart att det är kul att se älgar dyka upp men sändningen som sänds life är så mycket mer. | for several thousand years the moose have walked the same path to get to the rich pastures of summer. I flera tusen år har älgarna vandrat samma leder för att komma till sommarens rika betesmarker. If you like den stora älgvandringen, you may like: En älgko med sin kalv går genom isen när de försöker ta sig över ångermanälven mot sommarbetet. Den stora älgvandringen vid ångermanälven var en storsatsning från svts sida. Den stora älgvandringen finns på svt play. Den stora älgvandringen på svt play. Följ årets vandring som nu har inletts.

Den stora älgvandringen vid ångermanälven var en storsatsning från svts sida. I flera tusen år har älgarna vandrat samma leder för att komma till sommarens rika betesmarker. Följ det fascinerande och uråldriga naturfenomenet då den svenska älgen i stora grupper vandrar mellan vinter och sommarbete i direktsändning. Man hinner ju faktiskt med att ta in och njuta! Svt play i snitt har vi över 500000 starter i svt play per kväll totalt har sändningen passerat 1,26 miljoner unika tittare sändningen har samlat.

Den stora älgvandringen - Höjdpunkter 2 | SVT Play
Den stora älgvandringen - Höjdpunkter 2 | SVT Play from www.svtstatic.se
Tack för allt vi ses 2021! Den stora älgvandringen finns på svt play. Det är onsdags morgon och jag tittar från och till på älgvandringen i kunskapskanalen. Statistik om den stora älgvandringen (t.o.m. Gunilla brodrej följer direktsändningen, räknar älgar och känner sig utvald. Det var ett av svts mest stressade program. Fjolårets sändningar blev en succé. Svt natur posted a video to playlist den stora älgvandringen.

.inför den stora älgvandringen, green cargo ådalsbanan prästmon lökom, älgvandring moose älg attack, musikdiggande knipor svt den stora älgvandringen, 8 maj 2020, vi blir väckta i tältet av orrar.

Det är ett okommenterat naturprogram som i långa sändningar och med ett antal utplacerade kameror visar djur och natur på en plats i ångermanland. Den stora älgvandringen is een reality televisie serie met in totaal 1 seizoenen en 21 afleveringen om te. Våren är på ingång och samtidigt som älgarna börjar sin årliga vandring mot de rika betesmarkerna för att äta upp sig efter vintern är det. Det användes 15 fjärrkameror, två drönare, en båtkamera, omkring 10 000 meter kabel och dygnet. I flera tusen år har älgarna vandrat samma leder för att komma till sommarens rika betesmarker. I flera tusen år har älgarna vandrat samma leder för att komma till sommarens rika betesmarker. If you like den stora älgvandringen, you may like: Den stora älgvandringen online kijken met nederlandse ondertiteling. Watch majestic moose migrate to their fertile summer lands. For several thousand years the moose have walked the same path to get to the rich pastures of summer. Svt natur posted a video to playlist den stora älgvandringen. I flera tusen år har älgarna vandrat samma leder för att du kan följa direktsändningen av den stora älgvandringen på svtplay. Den stora älgvandringen vid ångermanälven var en storsatsning från svts sida.

Den stora älgvandringen på svt play. Den stora älgvandringen blev en riktig tittarsuccé förra året. | for several thousand years the moose have walked the same path to get to the rich pastures of summer. Statistik om den stora älgvandringen (t.o.m. If you like den stora älgvandringen, you may like:

Den stora älgvandringen - Slow tv dag 29 | SVT Play
Den stora älgvandringen - Slow tv dag 29 | SVT Play from www.svtstatic.se
Tack för allt vi ses 2021! En älgko med sin kalv går genom isen när de försöker ta sig över ångermanälven mot sommarbetet. Svt natur posted a video to playlist den stora älgvandringen. I flera tusen år har älgarna vandrat samma leder för att komma till sommarens rika betesmarker. Går för andra året som bäst i dumburken. Det var ett av svts mest stressade program. Det användes 15 fjärrkameror, två drönare, en båtkamera, omkring 10 000 meter kabel och dygnet. Kalvarnas päls är rödbrun, den är nästan helt röd vid födseln och blir allt gråare ju längre hösten lider.

Går för andra året som bäst i dumburken.

Kalvarnas päls är rödbrun, den är nästan helt röd vid födseln och blir allt gråare ju längre hösten lider. Man hinner ju faktiskt med att ta in och njuta! Den stora älgvandringen 24 apr 2020 kl. Statistik om den stora älgvandringen (t.o.m. Tack för allt vi ses 2021! Följ årets vandring som nu har inletts. Det är klart att det är kul att se älgar dyka upp men sändningen som sänds life är så mycket mer. Det användes 15 fjärrkameror, två drönare, en båtkamera, omkring 10 000 meter kabel och dygnet. If you like den stora älgvandringen, you may like: Benen är alltid ljust gråvita. Går för andra året som bäst i dumburken. | for several thousand years the moose have walked the same path to get to the rich pastures of summer. Fjolårets sändningar blev en succé.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama